Flyforsikring

 
AOPA DMU har indgået et samarbejde med exam. Assurandør Hans J. Christensen og den tyske forsikringsmægler PETER H. BRAASCH om at tilbyde fordelagtige flyforsikringer til AOPA DMU medlemmer.

Vi har gennem de seneste par år oplevet en øget efterspørgsel på hvor man i dag kan tegne flyforsikring. Især nu efter Beta Aviation også er ophørt med at tilbyde forsikringer til GA-området. Har du din flyforsikring hos Beta Aviation i dag, skal du være opmærksom på at Beta Aviation ikke fornyer policen efter udløb af forsikringsperioden.

Vi ser et behov hos medlemmerne for at AOPA DMU igen kan tilbyde en flyforsikringsaftale. Derfor har vi, på forholdsvis kort tid, fået en samarbejdsaftale i hus. Vi vil fremadrettet arbejde på at få koblet flere medlemsfordele på aftalen. Der gives 10%  AOPA DMU rabat på kasko og ansvar, på de forsikringer, der placeres hos Euro-Aviation. Da PETER H. BRAASCH er forsikringsmægler, undersøges også andre selskaber for et fordelagtigt tilbud.
 
Placeres forsikringen i et andet selskab, der er billigere end Euro-Aviation - efter de 10 % rabat er fratrukket - gives der i så fald ikke 10 % AOPA DMU rabat hos det andet selskab.

Aftalen omfatter fastvinget fly og helikoptere.

Vores samarbejdspartnere:

AGD Aviation Insurance ApS
v/ Hans Jørn Christensen

AGD Aviation Insurance ApS er godkendt forsikringsformidler og har speciale i fly- og luftfartsrelaterede forsikringer. Hans Jørn Christensen har over 30 års erfaring med luftfartsforsikring indenfor de fleste former for forsikringer, fra ultralight til jetfly, helikoptere, lufthavne og værksteder.
Hans Jørn Christensen har gennem de mange år i branchen opbygget en solid erfaring med forskellige aspekter af flyvning, ud over forsikringsbranchen, er han uddannet pilot CPL/IR FI og har fløjet ballon.
 
For AOPA DMU medlemmer kræves der ikke mægler mandat, det vil sige, at der ikke forlanges nogen provision, hvis man selv finder en forsikring i et andet selskab uden om AGD Aviation Insurance ApS.
 
PETER H. BRAASCH
PETER H. BRAASCH er et tysk familieejet selskab, grundlagt i 1971, med mangeårig erfaring med bl.a. forsikring af private fly, flyveklubber og flyveskoler.
 
Indhent et tilbud

1. Udfyld skemaet - klik her (Excel fil).
201105_Proposal_form.xlsm
(414,97 KB)
    Husk at oplyse dit AOPA DMU medlemsnr.

2. Skemaet sendes på mail til Hans Jørn Christensen.
    Kontaktoplysningerne finder du i skemaet og nedenfor.

3. Du modtager tilbud direkte fra Hans Jørn Christensen.

Har du spørgsmål vedrørende flyforsikring, er du til en hver tid meget velkommen til at kontakte: 
Hans J. Christensen
Mobil: 22 23 06 87